Loading...
Interieuradvies2020-06-06T12:18:58+00:00

Interieuradvies met gevoel

Je hebt het naar je zin in je huis, maar het wordt tijd voor verandering. Het interieur is wat gedateerd, het is door de jaren heen een verzameling geworden van spullen, die niet meer bij elkaar passen. Er mag wel eens wat anders voor de ramen, maar wat? En welke kleuren moet je kiezen?

Wat ik doe

Een interieur bestaat uit veel verschillende onderdelen. Om een mooi geheel te krijgen, moet je rekening houden met al die verschillende aspecten. Je kunt een compleet interieuradvies vragen, maar misschien wil je alleen wat hulp bij bepaalde vragen. Over kleuren bijvoorbeeld of over raambekleding.  Ik heb een aantal pakketten voor je samengesteld, waaruit je kunt kiezen. Weet je niet welk pakket je moet kiezen, dan kijken we samen op welke manier ik jou het beste kan helpen.

Je gaat verbouwen of laat een nieuw huis bouwen. Je krijgt met allerlei vakmensen te maken en je krijgt, meestal ongevraagd, adviezen van mensen uit je omgeving. Wie heeft gelijk, wat is belangrijk, waar moet je op letten?

Met goede begeleiding en een frisse blik van een interieuradviseur met veel ervaring, wordt duidelijk welke stappen er nodig zijn om jouw interieur in balans te krijgen. Op een manier die past bij jou als mens. Zodat je straks kunt relaxen op je bank en kunt terugkijken op een fijne periode van keuzes maken en klussen, met een resultaat waar je trots op bent. Want een woning inrichten is leuk!

Pakketten & tarieven

De pakketprijzen zijn inclusief 21% btw en inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km rondom Mariënvelde. Het zijn richtlijnen en de prijs kan afwijken, als voor mij helder is wat ik precies moet doen. Na een kennismakingsgesprek maak ik graag een offerte voor je. Want er is meer mogelijk. Wil je bijvoorbeeld alleen een lichtplan of heb je problemen met de akoestiek (hinderlijke galm)? Bel of mail mij en ik maak een passende offerte op maat.

Wil je eerst kennismaken of meer informatie?

Aarzel niet om mij te bellen of te mailen.
Een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek is snel gemaakt.

Contact